KF 080526

Vid kvällens kommunfullmäktigemöte avhandlades det nya avtalet med Migrationsverket som vi (sd) överklagat till Länsrätten i Kalmar Län för att det inte beslutades om i kommunfullmäktige. Ibland kan det löna sig med en överklagan.


Vi yrkade givetvis avslag på det nya avtalet med Migrationsverket och under den debatt som utbröt ställde jag frågan till Birgitta Elfström (s) om det fanns något tak för hur många ensamkommande barn som Kalmar kommun tänker ta emot. I hennes ställe svarade kommunfullmäktigeledamoten Dzenita Abaza, socialdemokrat, utan att hon fått ordet av ordförande, att Kalmar kommun skall bli 70 000 innevånare!

För alla läsare som inte känner till Kalmars befolkningsmängd kan jag upplysa att den är ca 61 000 idag och att kommunen har ett befolkningsmål om 70 000 innevånare.

Dzenita Abaza menar tydligen att befolkningsökningen skall bestå av 9 000 invandrare (muslimer).

Läs mer om socialdemokraten Dzenita Abaza.

Befolkningsökningen var under 2007 "hela" 212 personer. Då skall man också veta att kommunen har ett avtal med migrationsverket om att ta emot 175 flyktingar varje år och dessutom 8 ensamkommande unga muslimska män som numera är 24st. Så någon äkta befolkningsökning har inte Kalmar kommun utan den beror till stor del redan av invandrare från främst muslimska länder.

Birgitta Elfström (s) följde sedan upp detta med att säga att det finns inget tak för hur många som Kalmar kommun kommer att ta emot, utan hänvisade till Anders Lago i Södertälje som tar emot tusentals varje år.

Kalmar kommun har beslutat att bara ta emot ensamkommande muslimska män. Inga ensamkommande barn med annan religion eller flickor är välkomna till Kalmar! Här kan vi verkligen tala om diskriminering från Kalmar kommuns sida. En anmälan till DO kanske vore på sin plats.


Här fick vi svart på vitt hur socialdemokraterna med stöd av vänsterpartiet och miljöpartiet har tänkt sig lösa befolkningsutvecklingen i Kalmar.

Bäva månde Kalmars innevånare!


I artikeln hos Radio Kalmar kan ni läsa att kostnaden för det nya avtalet om 18 miljoner tas upp men om ni lyssnar på nyhetssändningen från Radio Kalmar kl 06:30 kan ni höra att just detta utelämnas av nyhetsuppläsaren. Detta är ett "strålande" exempel på hur det svenska folket skall hållas ovetande om dessa kontnader och att våra public service företag som avlönas via skattsedeln ingår i denna indoktrinering av folket. Lyssna på nyhetssändningen.

I debatten tog jag upp en rad skäl som borde beaktas innan det nya avtalet undertecknas av kommunfullmäktige men inte en enda ledamot från övriga partier var intresserad av våra argument. Jag finner det fullständigt sanslöst att kostnader inte har någon som helst betydelse när flyktingmottagning diskuteras.

Det handlar bara om solidaritet med flyktingar allt annat är ovidkommande.

  

Att känna solidaritet med funktionshindrade, fattigpensionärer eller gamla som vårdas inom äldreomsorgen är en helt annan sak för det kostar pengar.


Det finns väldigt mycket mer att säga om detta kommunfullmäktige möte som även behandlade två motioner från sd.

Klassmorfar system som i princip fick bifall från kommunfullmäktige även om beslutet var en liten omskrivning.


Vår motion om att kommunens foto på förtroendevalda skall kunna användas fritt är däremot värd ett helt eget blogginlägg som jag kommer att skriva de närmaste dagarna. En sak är i varje fall säkert att ledamöterna tycks vara livrädda för att hamna med foto på min blogg och då särskilt vänsterpartisten Bertil Dahl.
Läs mitt inlägg "Ljusskygga krafter styr Kalmar kommun"

Det som är extra sorgligt i media är att i princip inga av mina argument mot detta avtal återges i artiklarna men däremot får övriga partiers osakliga inlägg i debatten stort utrymme. Kostnaden om ca 18-20 miljoner kronor för samhället i och med detta avtal tystas effektivt ner av media.

Läs Barometerns artikel på nätet.

Läs Östrans artikel på nätet.

Medias rapportering känns djupt orättvis och gör mig mycket bekymrad inför framtiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0